Home Voeding 7-Dagen dieet stimuleert gewichtsverlies


7-Dagen Dieet Stimuleert Gewichtsverlies

7-Dagen dieet stimuleert gewichtsverlies

van admin-rxfit

Welk dieet is het beste voor snelle resultaten? De 7 Day Diet is een zeer effectief dieet dat helpt om in slechts 7 dagen 5 kilo af te vallen. In deze gids leggen we uit hoe u het meeste uit de 7 Day Diet kunt halen. Klaar om 5 kilo te verliezen in slechts 7 dagen? Laten we beginnen!

Voordat je begint

De 7 Day Diet volgen betekent dat u exact volgt wat er wordt aanbevolen. Er is geen ruimte voor wijzigingen aan het dieet, dus blijf binnen de grenzen. Omdat het een intensief dieet is, is het vooral belangrijk om van tevoren gezond eten, voldoende slaap en minstens 1,5 uur lichaamsbeweging te krijgen zodat je het dieet met kracht kunt afwerken.

Wat je eet

De 7 Day Diet is een caloriearm dieet. Je gaat elke dag een maximaal aantal calorieën en vetten eten terwijl je je aan de aangegeven maaltijden houdt. Je moet ook veel verse groenten, fruit en andere hele granen eten. Alcohol is absoluut verboden. Verder mag je af en toe magere zuivelproducten, eivrije melk, eierschalen, noten, rozijnen, plantaardige oliën en koud water consumeren.

Voedsel dat je moet vermijden

Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die je moet vermijden als je de 7 Day Diet volgt. Je moet vette, suikerrijke, transvetten, snoep, chips, gerookt, vetrijk vlees, frisdranken, koolzuurhoudende dranken, gefrituurd voedsel en pizzakorst vermijden. Je hebt ook veel kruidig voedsel, overtollig zout en conserves vermeden.

De juiste manier om water te drinken

Het drinken van voldoende water is de sleutel tot een succesvolle 7 Day Diet. Zorg ervoor dat je in plaats van 3 of 5 liter per dag, elke keer als je honger hebt een glas water drinkt. Het helpt je verzadigd te blijven, waardoor je de geraffineerde koolhydraten en vetten die je moet vermijden, niet eet. Om er zeker van te zijn dat je waterschema correct is, moet je gemiddeld 8 tot 10 glazen water (2 liter) per dag drinken.

Houd je honger onder controle

Het is normaal om honger te hebben tijdens de 7 Day Diet omdat je je aan een beperkt calorieniveau houdt. Om deze honger onder controle te houden, kun je een appel, schijfjes citroen in koud water, komkommers, kleine porties noten of een kleine portie bruine rijst eten. Ook mag je accucontrolemaaltijden nemen zoals kippensoep, een eiwitdrank, een smoothie, yoghurt of magere melk.

De 7 Day Diet voltooien

De 7 Day Diet kan je alleen maar afmaken als je de regels volgt. Plan je maaltijden zorgvuldig en houd je aan de aanbevolen voedingsmiddelen. Drink voldoende water om verzadigd te blijven en vermijd zoetigheden, geraffineerde koolhydraten en verwerkte snacks. Als je deze tips kunt volgen, kun je verwachten dat je die 5 kilo in slechts 7 dagen kwijtraakt!

Meer info over 7 Day Diet

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer