Home Voeding Boost je Workout met SiS’s Isotone Energygel – Gratis Verzending!
Boost je Workout met SiS's Isotone Energygel - Gratis Verzending!

Boost je Workout met SiS’s Isotone Energygel – Gratis Verzending!

van admin-rxfit

Isotone Energygel is een uitstekende keuze voor duursporters die op zoek zijn naar een snelle en licht verteerbare energieboost. De gel bevat maar liefst 22 gram koolhydraten en is speciaal ontworpen voor het optimaal antoonen van prestaties. De energiegel is naast snel en licht verteerbaar ook handzaam en gebruiksvriendelijk en kan zonder water worden gebruikt.

Als je op zoek bent naar de beste isotone formules en optimale energieboosts voor het verbeteren van je prestaties, dan is kiezen voor het kopen van SiS isotone Energygel bij Body & Fit een goede keuze. Bij hun te vinden assortiment kun je makkelijk kiezen uit het beste sportvoedingsmiddelen voor duursporters. Daarnaast biedt Body & Fit een uitgebreide selectie van biologische kokosbloesemsuiker, waarmee je recepten zoeter of lekkerder kunt maken.

Je kunt op hun website terecht voor nog meer informatie met betrekking tot de producten, zoals de ingrediëntenlijst, doseringen en gebruiksaanwijzingen. Voor bestellingen ga je naar bodyenfit.nl om te genieten van gratis verzending als je een bestelling plaatst van meer dan €35. SiS isotone Energygel staat geregistreerd bij Informed Sport, het verlossertje dat de producten test op verboden stoffen of doping. Kies voor de enige echte isotone Energygel voor de beste boosters die je kunt krijgen tijdens een intensieve training of wedstrijd.

Meer info over SiS Energygel GO Isotonic

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer