Home Voeding Energierepen die respect tonen voor jouw lichaam: Clif Bars!
Energierepen die respect tonen voor jouw lichaam: Clif Bars!

Energierepen die respect tonen voor jouw lichaam: Clif Bars!

van admin-rxfit

Atleten en actieve personen hebben een toename van hun energie verlangen. De CLIF Bars langs de kant bieden een ideale manier om je energie kanalen bij te tanken voor een langdurige endurance activiteit.

Met hun biologische ingrediënten mix, zorgen Clif Bars er voor dat je lichaam voorzien wordt van de koolhydraten, proteïne en vezels die het nodig heeft om optimaal te presteren.

Hoewel de reep ook toegankelijk is voor vegetarianen en veganisten, bevat hij nog steeds alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Er zijn zelfs geen schadelijke conserveringsmiddelen of kunstmatige smaaken toegevoegd, waardoor het een veel gezondere keuze is dan andere snacks.

Bedacht door een fervent mountainbiker, joegen de CLIF Bars een hele nieuwe generatie aan enorme bekroonde smaken en concepten, zoals de CLIF nutty bars. Met heerlijke smaken zoals chocolade, citroen en havermout is de energiereep de hoop op de arm van veel atleten, die waarde hechten aan een eerlijke en gezonde snack.

CLIF Bar energierepen zijn veilig te bestellen bij Body & Fit Sportvoeding, met het grootste assortiment, snelle service en gratis verzending vanaf € 35. Of je nu een korte of een lange tocht hebt, de reepjes zorgen ervoor dat je je energie voorraad verhoogd en je je total best kunt presteren!

Meer info over Clif Bar

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer