Home Voeding Geniet van onze Premium Mix – 11g Aminozuren per Portie!
Geniet van onze Premium Mix - 11g Aminozuren per Portie!

Geniet van onze Premium Mix – 11g Aminozuren per Portie!

van admin-rxfit

Aminozuursupplement met zoetstof biedt atleten een verfrissende en lekkere manier om hun voedingsbehoeften te voldoen. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten die essentieel zijn voor spiergroei en -behoud. Geen wonder dat veelatleten en fitnessliefhebbers de premium mix van Applied Nutrition kiezen. Met een portie van 11 gram aminozuren, waarvan 9 gram essentieel, zeker weten dat je alle essentiële voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt voor sport- en spierontwikkeling.

De aminozuren die geïdentificeerd zijn als essentieel voor mensen, bevat Applied Nutrition. Deze Kraftstoffrei die speciaal is ontworpen om het lichaam te voorzien van het volledige scala aan aminozuren dat nodig is voor onze cellen en weefsels. De mix bevat alle aminozuren die nodig zijn voor een goede absorptie, met inbegrip van alle essentiële, onverzadigde en verzadigd. Amino Fuel is Halal-gecertificeerd en wordt getest voor kwaliteit en zuiverheid zodat je zeker weet dat je een veilig en effectief product ontvangt.

Om je gemakkelijk in de sportschool energie te geven, is de lekkere smaak behouden. Deze smaak is ook geschikt voor een lekkere en verfrissende shake in de ochtend. Mix het in water of je favoriete drank om weer te genieten van een pot die je op het juiste moment kunt drinken. Kenmerkend voor de eenvoud van dosering, is het onvoorspelbare resultaat bij het uitoefenen van sport gezien de positieve effecten.

Breng je serieuze work-outs naar een hoger niveau door het gebruik van Amino Fuel, het ideale supplement voor pre- en post-workouts. Voor degenen die het wiel niet opnieuw willen uitvinden en die snel en gemakkelijk toegang willen hebben tot de bouwstenen voor het kweken en behouden van spiermassa, kan deze supplementering met aminozuren de juiste keuze zijn. Koop vandaag nog bij Body&Fit!

Meer info over Amino Fuel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer