Home Voeding Grote shaker gemakkelijk gemengd: Optimum Nutrition Gainer Shaker!
"Grote shaker gemakkelijk gemengd: Optimum Nutrition Gainer Shaker!"

Grote shaker gemakkelijk gemengd: Optimum Nutrition Gainer Shaker!

van admin-rxfit

Optimum Nutrition heeft de top kwaliteit Gainer Shaker geïntroduceerd. Dit is een handige container met een inhoud van maar liefst 1000 ml en met een geïntegreerde Wire Mixing Ball. Hierdoor is het bijzonder eenvoudig om in een mum van tijd een lekkere shake te maken.

Het design van de Gainer Shaker is Jet Black met een wit Optimum Nutrition logo. De afsluitdop is afgesloten met een Flip-Top Cap. Het voordelige voordeel? Deze shaker zal nooit lekken. Ook bij grotere volumes, zoals de Serious Mass shake, is de Gainer Shaker ideaal.

Het bedrijf Optimum Nutrition is opgericht in 1986 en heeft als merk doel om voedingssupplementen te creëren die een prima balans bieden tussen kwaliteit en prijs. Met de Gainer Shaker laat Optimum Nutrition wederom zien dat dit de beste optie is als het gaat om het mixen van shakes. De prijs van de Gainer Shaker bedraagt slechts €11,99.

De Gainer Shaker is de perfecte oplossing voor degene die een eenvoudig en betaalbaar product zoekt. Je geniet van een goede kwaliteit, een fraai design en een redelijke prijs. Kortom: Optimum Nutrition heeft weer geslaagd met een goed product.

Meer info over ON Gainer Shaker 1 Litre

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer