Home Gear Gym Bag gemaakt van gerecycled materiaal: Ideaal voor Zowel Sport- als Vrijetijdsgelegenheden!
Gym Bag gemaakt van gerecycled materiaal: Ideaal voor Zowel Sport- als Vrijetijdsgelegenheden!

Gym Bag gemaakt van gerecycled materiaal: Ideaal voor Zowel Sport- als Vrijetijdsgelegenheden!

van admin-rxfit

De Body&Fit Gym Bag is de ultieme tas voor alle gelegenheden, van sportschoolbezoeken tot weekendtrips. Deze black meshtas is gemaakt van gerecycled materiaal en is hierdoor extra duurzaam. Door de praktische vakken kun je de tas eenvoudig inpakken en is je spullen goed georganiseerd.

Kleine dingetjes kun je opslaan in het Stevige kleingeldvak aan de buitenkant van de tas. Perfect om je telefoon of sleutels in op te bergen! De combinatie van comfort en stijl maakt deze tas onmisbaar… speciaal voor al je trainingsspullen, maar ook voor een trip naar het strand of een leuk weekendje weg.

De Body&Fit Gym Bag is helemaal ontworpen met kwaliteit en functionaliteit in gedachten. Het speciale gerecyclede polyester materiaal maakt hem sterk en duurzaam. Zelfs na een aantal jaar gebruik blijft deze tas sterk en in topconditie. Tevens is het een milieuvriendelijke tas die perfect is voor al je trainingseisen!

De veelzijdigheid en mooie ontwerp maken de Body&Fit Gym Bag dĂ© perfecte tas voor je dagelijkse workout. Of je nu in de sportschool bent of op reis gaat – de Gym Bag gaat overal mee naartoe. Een echt allround item waar je de rest van je leven plezier aan beleeft. Kortom, koop deze tas en geniet er vooral van!

Meer info over Gymbag

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer