Home Voeding Heerlijke Proteïne Flapjacks van Trek bestellen!
Heerlijke Proteïne Flapjacks van Trek bestellen!

Heerlijke Proteïne Flapjacks van Trek bestellen!

van admin-rxfit

Trek heeft een heerlijk nieuw product geïntroduceerd: Proteïne Flapjacks! Deze geweldige snack, die ervoor zorgt dat je energiek blijft tussen de maaltijden en zelfs na een intensieve training, is ook nog eens geheel glutenvrij, 100% natuurlijk en vegan. Wat wil je nog meer?

De Proteïne Flapjacks zijn gemaakt van een heerlijke mix van glutenvrije haver, fruit, noten en krokante soya, maar dat is nog niet alles. Deze flapjacks zijn ook rijk aan eiwitten. Dat betekent dat je er niet alleen van kunt genieten, maar dat je er ook nog eens je voedingswaarde mee kunt verbeteren.

De Proteïne Flapjacks zijn verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken: bosvruchten, caramel, cacaonoten en granola. Er is daarom voor iedereen wel iets te vinden. Het is dus perfect om te genieten tussen de maaltijden door, bij de koffie, na het sporten, of zelfs als avondmaal.

Je zal je ook geen zorgen meer maken over je voedingswaarde. De Proteïne Flapjacks zorgen ervoor dat je je energiebalans in evenwicht houdt en zorgen tevens voor een verbetering van je voedingswaarde.

Geniet van de Proteïne Flapjacks van Trek en voel je helemaal fit. Met je bestelling voor 22.00 uur heb je de verrukkelijke eiwitreep de volgende dag al in huis! Kortom, de Proteïne Flapjacks van Trek is de perfecte snack om je voedingswaarde te verbeteren voor een energieke dag.

Meer info over Trek Proteïne Flapjacks

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer