Home Voeding Hoe voer je voeding aan? Ontdek de voordelen van Amino Perfection!
Hoe voer je voeding aan? Ontdek de voordelen van Amino Perfection!

Hoe voer je voeding aan? Ontdek de voordelen van Amino Perfection!

van admin-rxfit

Body & Fit® Amino Perfection is een geweldig nieuw supplement dat je zult helpen om de beste resultaten te boeken uit je workout. Het bevat een combinatie van BCAAs, EAA en Glutamine, waardoor het een perfecte verhouding heeft om optimale prestaties en spierherstel te behalen.

BCAA staat voor branched-chain aminozuren, wat essentiële voedingsstoffen zijn die je lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen. EAA’s (essentiële amionzuren) daarentegen, worden gebruikt om verbrand lichaamsvet in energie om te zetten. Glutamine is ook een sterke stof die helpt bij de productie van eiwitten. Al deze voedingsstoffen worden gedoseerd in de gebruikelijke kracht van 7 gram BCAAs, 5 gram EAA’s en 3 gram Glutamine.

Met een dosering die sterker is dan andere producten die op de markt zijn, is Body & Fit® Amino Perfection de ideale formule voor spieropbouw. Het heeft ook de voordelen aan een instant opname, voor het herstel van je spieren na een work-out en 0 suiker, voor een hoge mate aan biologische kracht. Met de aminozuren in de beste verhoudingen, maak je direct het verschil, door het versnellen van het herstel en het verbeteren van je prestaties.

Het is ook heel eenvoudig te gebruiken. Je kunt het mengen met water en het direct consumeren, zowel voor als na je workout. Het heeft ook een perfecte oplosbaarheid en werking, zodat je je prestaties in de sportschool kunt verbeteren, net zoals de professionals. Bovendien, met een verpakking van 20 servies, kan je je hele workout routine volgen zonder dat je het supplement elke week hoeft bij te bestellen.

Met Body & Fit® Amino Perfection in je workoutroutine, heb je de beste formule om je maximale prestaties te bereiken. Je kunt het koop als supplement en drink het direct voor en na je workout, voor meer energie en betere herstelling. Je kunt er ook van op aan dat je het hoogste niveau van kracht bereikt, dankzij de gecoördineerde verhouding van BCAAs, EAA’s en Glutamine. Krijg de beste resultaten met je workout met het beste supplement van Body & Fit® Amino Perfection.

Meer info over Amino Perfection (BCAA, EAA en Glutamine)

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer