Home Voeding Koop nu: Dymatize Super Mass Gainer – Spiergroei & Herstel
Koop nu: Dymatize Super Mass Gainer - Spiergroei & Herstel

Koop nu: Dymatize Super Mass Gainer – Spiergroei & Herstel

van admin-rxfit

Supermass Gainer van Dymatize is een ideale oplossing voor mensen die de extra kracht, energie en spiergroei willen behalen die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te bereiken. Deze weight gainer bevat de juiste mix van koolhydraten en eiwitten die je nodig hebt om je lichaam in topconditie te houden. De mix van wei-eiwitten, zoals Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Caseinate en Egg Protein, draagt bij aan een gezonde stofwisseling en dragen bij aan de standhouding van de spiermassa alsmede het herstel na de trainingen. Daarnaast hebben de makers van Supermass Gainer ook Zytrix technologie toegevoegd voor een betere opname van de ingrediënten, zodat je lichaam profiteert van alle voedingsstoffen die het nodig heeft.
Supermass Gainer van Dymatize bevat naast de eiwitten en koolhydraten ook nog extra ingrediënten, zoals creatine, BCAA’s, vitamines en mineralen. Daarnaast zijn deze wei-eiwitten ook gluten-, lactose- en aspartaamvrij. Ideaal dus voor iedereen die op zoek is naar een geschikte supplement om toe te passen op verschillende momenten tijdens de dag.

Indien je waarde hecht aan een topkwaliteit, een zorgvuldig samengestelde mix van nutritieve stoffen en een goed assortiment aan ingrediënten, dan is Supermass Gainer van Dymatize een goede keuze voor jou. Deze weightgainers zijn een ideale oplossing voor mensen die kracht, energie en spiergroei willen behalen om een gezonde levensstijl te bereiken. Een milde smaak en beschikbaar in 3 heerlijke smaken, dit is een smakelijke manier om successen te behalen. Probeer het vandaag nog en gebruik Supermass Gainer van Dymatize, de beste keuze voor jou.

Meer info over Super Mass Gainer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer