Home Voeding Krijg de Boost die je nodig hebt met Isotone Energie Gel van Applied Nutrition!
Krijg de Boost die je nodig hebt met Isotone Energie Gel van Applied Nutrition!

Krijg de Boost die je nodig hebt met Isotone Energie Gel van Applied Nutrition!

van admin-rxfit

Je zoekt naar een boost om je trainingen te verbeteren? Daar heeft Applied Nutrition precies het juiste product voor: Isotonic Energy Gel+Caffeine!

Met deze premium isotonic energy gel krijg je alles wat je nodig hebt voor de training waarmee je je doelen bereikt. De gel bevat 23 gram koolhydraten, 75 milligram cafeïne, elektrolyten en B-vitamines. De cafeïne en B-vitamines zorgen voor een betere focus en prestaties tijdens het trainen. De elektrolyten en koolhydraten geven je energie voor een intensief sportprogramma.

De isotonic energy gel is verpakt in handige verpakkingen die gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Of je nu een lange duurloop plant of het intensief wil aanpakken bij een HIIT-training in de gym – met deze premium gel staat er niets meer tussen jou en je doel.

De gel is gemaakt zonder suiker, gluten en lactose, en is dus voor iedereen geschikt. Ook bevat het geen synthetische kleurstoffen, zoetstoffen of smaakstoffen.

Wil je de boost die je nodig hebt om jouw sportprestaties te verbeteren? Kies dan voor de isotonic energy gel+caffeine van Applied Nutrition. Je vindt deze premium gel bij Body&Fit.

Meer info over Velocity Fuel Sprint Gel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer