Home Voeding Krijg de Perfecte Mix met de Optimum Nutrition Shaker!
Krijg de Perfecte Mix met de Optimum Nutrition Shaker!

Krijg de Perfecte Mix met de Optimum Nutrition Shaker!

van admin-rxfit

De Optimum Nutrition Shaker is een fantastische optie als je op zoek bent naar een kwalitatief goede, stijlvolle en lichtgewicht shaker om je supplementen te mixen. De shaker is gemaakt van sterk en heeft fijne afwerking. Dit product is gemaakt van goede kwaliteitstoffen, waardoor de shaker stijlvol oogt en ook een lange levensduur heeft.

Je krijgt zeker waar voor je geld met de Optimim Nutrition Shaker. De shaker heeft een goede mixcapaciteit en is geschikt voor een brede verscheidenheid aan supplementen. De stevige schroefdop en lekdichte deksel houden de shaker op zijn plaats en maken het mengen makkelijk en probleemloos. Dit is de perfecte shaker voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betaalbare shaker.

De shaker is verkrijgbaar in het zwart met het Optimum Nutrition-logo in reliëf in wit aan één kant met een bijpassende witte flip-top dop. De shaker heeft ook een roestvrijstalen mixbal bijgevoegd zodat je moeiteloos je poeder naar keuze kan mengen van Gold Standard Whey tot Amino Energy.

Verder is de Optimum Nutrition Shaker ook BDPA- en DEHP-vrij. Bovendien is de shaker 600 ml en heeft hij een betaalbare prijs. Kortom, de Optimum Nutrition Shaker kan de perfecte aanvulling voor je trainingsset worden. Met deze shaker ben je verzekerd van een professionele look, goede mixcapaciteit en een lange levensduur.

Meer info over ON Shaker 600ml Plus

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer