Home Voeding Laat Afslankkuren Achter Je en Geniet Dagelijks van Detox Thee!
Laat Afslankkuren Achter Je en Geniet Dagelijks van Detox Thee!

Laat Afslankkuren Achter Je en Geniet Dagelijks van Detox Thee!

van admin-rxfit

Met Detox thee van Body & Fit kun je makkelijk je lichaam ondersteunen en detoxen. De thee bevat een unieke mix van natuurlijke kruiden, waaronder brandnetel, mariadistel, paardenbloem, venkel, citroengras en passievruchtsmaak. Genieten van de Detox thee is een perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd dieet. Het is een makkelijk en dagelijks te consumeren thee die altijd en overal te nuttigen is. In ieder verpakte bevat 20 zakjes waarvan iedereen elke dag dunk of meer kone t genieten van deze kruiden traktatie.

Met de thee ervaring van Detox thee van Body & Fit hoef je de lastige en ingewikkelde sapkuren of vastenperiodes niet meer te verdragen. Ook op langdurige termijn biedt de thee een uitstekende detox kuur . De smaak van de thee is heerlijk kruidig en je zult merken dat je lichaam al snel de positieve gevolgen ervaart. Maar pas op met te veel thee drinken. Net als bij een sap kuur is ook hier het belangrijk om de dosering in de gaten te houden.

In onze webshop bodyenfit.nl vind je altijd het grootste assortiment, snelle service en verzending vanaf € 35. Kom gerust eens bezoeken voor meer informatie en onze Detox thee te bestellen. Laat je lichaam dagelijks relaxen en ervaar de positieve gevolgen. De thee is er voor iedereen die het lichaam een handje wil helpen!

Meer info over Detox Thee

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer