Home Voeding Laat je training begeleiden door de Compartment Shaker van Optimum Nutrition
"Laat Je Training Begeleiden door de Compartment Shaker van Optimum Nutrition"

Laat je training begeleiden door de Compartment Shaker van Optimum Nutrition

van admin-rxfit

Optimum Nutrition heeft met de Compartment Shaker een innovatief product op de markt gebracht dat ideaal is voor iedereen die serieus bezig is met hun gezondheid en fitness. De shaker heeft een inhoud van 600ml en twee aparte opbergvakjes, zodat je pre- en post-workout poeders gescheiden en droog kunnen worden bewaard.

Met de unieke Spidermix technologie kun je je pre- en post-workout poeders perfect oplossen. Deze technologie werkt samen met het interne membraan om ervoor te zorgen dat alle ingrediƫnten in perfecte verhoudingen worden gemengd, zelfs wanneer er tegelijk verschillende poeders worden gebruikt. Van de zeer bekende Gold Standard Whey-poeder tot de Amino Energy, met de Compartment Shaker is er geen poeder meer dat niet oplost als je het in de shaker doet.

De Compartment Shaker is 100% waterdicht en heeft een lekbestendige Flip-Top Cap, een schroefdop en een anti-lekdesign. Hij is BPA vrij en is makkelijk mee te nemen van plaats naar plaats. De shaker is ook Jet Black met het scherp ogende Optimum Nutrition logo en is daardoor niet alleen handig maar ook zeer stijlvol.

De Compartment Shaker van Optimum Nutrition is verkrijgbaar voor EUR 11.99. Het is ideaal voor wanneer je je pre- en post-workout poeders wilt verzegelen terwijl je onderweg bent. Dankzij de innovatieve Spidermix technologie, die ervoor zorgt dat alle ingrediƫnten perfect mengen, is de Compartment Shaker het ideale accessoire voor iedereen die serieus bezig is met fitness en gezondheid.

Meer info over ON Compartment Shaker 600ml

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer