Home Voeding : Maximale Voordelen van Vitamine C Time Release met Rose Hips!
: Maximale Voordelen van Vitamine C Time Release met Rose Hips!

: Maximale Voordelen van Vitamine C Time Release met Rose Hips!

van admin-rxfit

Premium Vitamin C Time Release met Rose Hips is een ideale manier om je dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen te krijgen. Iedere capsule bevat 1000 mg puur Vitamine C en 25 mg bioflavonoiden uit ‘ rose hips ‘ (rozenbottel).

Vitamin C Time Release met Rose Hips draagt bij aan de instandhouding van een normaal functionerend immuunsysteem, terwijl het ook bijdraagt aan de vorming van collageen voor een normale werking van het bloedvatstelsel, botten, kraakbeen, tandvlees en huid. Het draagt ook bij aan een normaal energie-metabolisme, een normale psychologische functionering, een normale werking van het zenuwstelsel en een vermindering van vermoeidheid en moeheid.

De Rose Hips bevat ook verschillende voedingsstoffen, zoals vezels, carotenoïden, kalium, calcium, magnesium, ijzer, seleen, vitamines B en E, en bevat ook belangrijke antioxidanten zoals bioflavonoïden, die helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Daarnaast verhoogt het ook de opname van ijzer.

Met 1 tablet per dag en 250 tabletten per verpakking kunt u lange tijd profiteren van de voordelen van Vitamin C Time Release met Rose Hips. Dit is de ideale manier om je voedingsinname aan te vullen met een van de bekendste en meest voorkomende voedingsstoffen ter wereld, Vitamine C. Neem een verpakking en geniet van 8 maanden voordeel van vitamine C!

Meer info over Vitamin C 1000 mg W/RH TR

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer