Home Voeding Mix een Perfecte Shake voor, tijdens of na je Training!
Aminozuren

Mix een Perfecte Shake voor, tijdens of na je Training!

van admin-rxfit

Of je nu s’morgens vroeg aan je training begint of je training pas aan het einde van de dag doet, een shake is een ideale manier om te voorzien in je voedingsbehoeften. De perfecte shake bereiden kan een ware zoektocht zijn. Gelukkig is er de Body&Fit Metal Shaker.

De Body&Fit Metal Shaker is een hoogwaardige shaker van 900ml die jouw drankjes kan mixen alsof je een professionele barman was. Dankzij de toevoeging van een kleine roestvrijstalen bol aan de Steel Shaker mis je geen ingrediënt en is alles wat je maakt, roomachtig van consistentie. Door het geüpte ontwerp blijft de lucht uit de mix, waardoor je drank minder tijd heeft om weg te zakken naar de bodem.

Dankzij het gemakkelijk te reinigen oppervlak en de geborstelde afwerking op het BPA-vrije plastic is de Body&Fit Metal Shaker eenvoudig schoon te maken. Als je het druk hebt, hoef je je bovendien geen zorgen te maken om je shaker te spoelen, want deze is ook geschikt voor de vaatwasser.

Als je meer ruimte in je training bag of tas nodig hebt, kun je de Body&Fit Metal Shaker ook plat maken. De flexibele buis maakt het opbergen van de zowel flexibele als platte fles een eenvoudige taak, waardoor je meer ruimte hebt voor andere trainingsessentialen.

De Body&Fit Metal Shaker is een uitstekende keuze om je volgende pre- en post-workoutshake te mixen of om je gezonde smoothieproces te verbeteren. De duurzame en goed ontworpen shaker is een ideale manier om je eiwit-, massa- of andere drankjes te maken. Of je nu een professionele sporter bent of alleen maar gezondere opties wilt aanbieden tijdens je trainingen, deze shaker is een must-have voor iedereen die op zoek is naar het beste uit zijn trainingen.

Meer info over Perfection Shaker

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer