Home Voeding Nu in Nederland: Monster Energy Ultra! 6 heerlijke smaken met vitamines.
Nu in Nederland: Monster Energy Ultra! 6 heerlijke smaken met vitamines.

Nu in Nederland: Monster Energy Ultra! 6 heerlijke smaken met vitamines.

van admin-rxfit

Monster, de trendsetter in energiedranken, is nu beschikbaar van Body & Fit. Deze verfrissende energiedrank is perfect als je wat extra energie nodig hebt, of als je hard en intensief getraind hebt. Monster heeft zes smaken die aanpassen aan jouw smaakniveau. Daarnaast bevat Monster Vitamine B3, B5, B6 en B12 en maar liefst 160mg cafeïne per blik van 500ml.

Door de verfrissende smaken, de gezonde voedingswaarde en de krachtige kick is Monster de perfecte energiedrank voor iedereen die wat extra energie nodig heeft. Het geeft je meteen het gevoel dat je de wereld aankunt!

Geniet van alle heerlijke smaken van Monster en heb direct energie. Verkrijgbaar in 12x500ml. Door gebruik te maken van Body & Fit heb je het jouw Monster energiedrank al morgen in huis.

Als je klaar bent om de energie en smaak van Monster te ontdekken, is er geen betere plek om te shoppen dan bij Body & Fit, de vooraanstaande leverancier van energiedranken in Nederland. Beleef de smaak en energie die alleen Monster je kan bieden! Shop nu!

Meer info over Monster Energy Ultra

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer