Home Gear Ontdek de Stylish Korte Top met Lange Mouwen voor Dames!

Ontdek de Stylish Korte Top met Lange Mouwen voor Dames!

van admin-rxfit

Ben je op zoek naar een stijlvol en luchtig topje dat jou ondersteunt bij het bereiken van top prestaties in je workouts? Dan is het Women’s Performance Cropped Long Sleeves T-shirt van Body&Fit precies wat jij zoekt. Dit topje is verkrijgbaar in 5 verschillende maten (Extra Small, Small, Medium, Large en XL) en 3 kleuren (zwart, mauve en wit).

Het Women’s Performance Cropped Long Sleeves T-shirt is gemaakt van een luchtig en sneldrogend stofje dat je koel houdt, ongeacht hoe warm het is. Met de lange mouwen en duimgaten voel je je comfortabel tijdens het sporten. Dankzij de geurcontrole blijf je goed ruiken na het souperen.

De 88% polyester/12% viscose mix en de elastaan stof zorgen voor een goede elasticiteit. De stof voelt heerlijk aan en heeft extra ventilatie, waardoor je het warmtegevoel beter kunt verdragen. Het luchtige materiaal houdt je fris en voelt koeler aan, zodat je comfortabeler mee kan doen aan activiteiten.

Als je op zoek bent naar een luchtig en stijlvol topje voel je je in het Women’s Performance Cropped Long Sleeves T-shirt van Body&Fit comfortabel en zelfverzekerd. Daarnaast voorkomt de geurcontrole dat je warmtegevoel benadrukt wordt. Dit topje is dan ook perfect om je work-outs mee te verbeteren!

Meer info over Perfection stretch Cropped top

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer