Home Voeding Ontdek de Unieke Pre-Workout Sensatie a.d.h.v. BF10!
Ontdek de Unieke Pre-Workout Sensatie a.d.h.v. BF10!

Ontdek de Unieke Pre-Workout Sensatie a.d.h.v. BF10!

van admin-rxfit

Waarschijnlijk heb je de deur open gegooid voor een energieker leven met een betere gezondheid en prestaties. Nu is de behoefte aan energie groter dan ooit. Body&Fit helpt je om je doelen te bereiken met hun meest explosieve pre-workout.

Body&Fit’s Pre-Workout formule legt gebruikers net dat extra energieniveau en focus voor je training. Elke portie van deze pre-workout bevat diverse actieve ingrediënten die bijdragen aan je seintje te blijven trainen. Je krijgt een unieke smaaksensatie bij elke portie die je neemt.

Deze pre-workout bevat AstraGin®, een 100% natuurlijk ingrediënt dat is samengesteld met de Astragalus wortel en San-qi Ginseng wortel. Elke portie levert 35 mg van dit gepatenteerde ingrediënt. Naast AstraGin®, bevat deze pre-workout ook vitamine B3, waarvan bekend is dat het bijdraagt aan vermindering van vermoeidheid, een hoog energieniveau en een optimaal werkend metabolisme. Ook zit er zuiver citrulline in de formule om je de focus, energie en immuunondersteuning te geven.

Beta-alanine wordt toegevoegd om je energieniveau te verhogen en je stofwisselingssnelheid te verbeteren door meer energie vrij te maken. De pre-workout bevat ook vitamine C om je immuunsysteem te versterken, evenals taurine, wat wordt toegevoegd om je performance te verbeteren. Cafeïne wordt ook toegevoegd om je alertheid en concentratie te verhogen. Voorts is tyrosine een voorganger van dopamine en noradrenaline, en elke portie Pre-Workout bevat ook 100mg tyrosine.

Om die vermoeidheid en laag energieniveau te verminderen, zit er ook vitamine B12 in elke portie BF10 pre-workout, samen met betaïne, ook bekend als trimethylglycine (TMG). Iedere portie van deze pre-workout bevat 1500mg betaïne om meer energie te geven.

Het is de perfecte formule voor de fanatieke sporter die veel energie zoekt om te presteren. Verrijkt met 10 actieve ingrediënten en een unieke smaaksensatie, bevelen wij Body&Fit’s Pre-Workout aan voor de harde training en het bereiken van die resultaten zoals jij hebt voorgenomen.

Ontdek nu de voordelen en beleef de energie zelf met de meest explosieve pre-workout van Body&Fit!

Meer info over BF10 Pre-workout

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer