Home Voeding Ontdek hoe Lactase Enzym helpt bij het verteren van Lactose!
Ontdek hoe Lactase Enzym helpt bij het verteren van Lactose!

Ontdek hoe Lactase Enzym helpt bij het verteren van Lactose!

van admin-rxfit

Als je problemen hebt met het verteren van melksuiker, of lactose, dan heeft Body & Fit een fantastische oplossing voor je: Lactase Enzym. Lactase Enzym is een supplement dat kan ondersteunen bij het verbeteren van je lactose-intolerantie door het verteren van melksuiker te vergemakkelijken.

Lactose-intolerantie is een veel voorkomend voedsel intolerance, waarbij het lichaam niet in staat is om lactose te verteren, ook wel melksuiker genoemd. Omdat de meeste voedingsmiddelen die melk bevatten ervoor zorgen dat deze voedingsmiddelen minder goed worden verteerd, kan dit klachten als buikpijn, gasvorming, diarree en/of misselijkheid veroorzaken.

Lactase Enzym is een voedingssupplement dat je kan ondersteunen bij het verbeteren van lactose-intolerantie. De tablet bevat Lactazym, een absorptie-enzymspul wat helpt bij het verteren van melksuiker. Het supplement helpt bij het gemakkelijker verteren en absorptie van voedingsmiddelen die melk bevatten.

Het Lactase Enzym wordt uitgedrukt in Food Chemical Codex (FCC) eenheden, een standaard voor plantenzymen. Bij de productie van dit supplement wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste ingrediĆ«nten. Elke tablet bevat 4500 FCC eenheden en heeft een uitstekende prijs – kwaliteit ratio.

De producten van Body & Fit staan garant voor hoogwaardige producten, volgens de strengste productie-eisen. Lactase Enzym uit de Body & Fit productlijn is zo samengesteld, dat het product verantwoordelijk en langdurig kan worden gebruikt. Als je last heb van lactose-intolerantie, dan kan het Lactase Enzym van Body & Fit je op grote schaal helpen het gemakkelijker te verteren van lactose. Geniet van het leven en vermijd last te hebben van lactose-intolerantie met het Lactase Enzym supplement van Body & Fit!

Meer info over Lactase Enzym

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer