Home Voeding Ontdek nu de Whey Perfection Special Series van Body&Fit!
Ontdek nu de Whey Perfection Special Series van Body&Fit!

Ontdek nu de Whey Perfection Special Series van Body&Fit!

van admin-rxfit

De Special Series van Body & Fit is een voedingssupplement dat eiwitshakes van wereldklasse levert! De whey eiwitshakes uit deze speciale serie staan garant voor kwaliteit, smaak en resultaat. De unieke samenstelling van Whey Perfection Special Series zorgt ervoor dat je meer resultaat per shake haalt dan uit welke wheat proteïne dan ook.

De Whey Perfection bestaat uit drie verschillende soorten whey proteïne. Whey proteïne isolaat, whey proteïne concentraat en whey proteïne hydrolisaat.

Whey proteïne isolaat bevat van nature 92% eiwit en wordt algemeen beschouwd als de meest hoogwaardige vorm van whey eiwitten. 20% hiervan is standaard aanwezig in de Whey Perfection van Body & Fit. In de Special Series is dit zelfs 50%.

Whey proteïne concentraat is een exclusieve whey proteïne die zeer zuiver en goed opneembaar is. Door middel van ultra filtratie worden de eiwitten volledig ongedenatureerd gehouden, volledig natuurlijk en onbeschadigd.

Whey proteïne hydrolisaat bevat whey peptides; kortere ketens van aminozuren die zeer goed worden opgenomen door het lichaam. Doordat deze serie maar liefst 23 gram eiwit per portie bevat en 5 gram natuurlijk aanwezige BCAA’s, wordt de groei en instandhouding van spieren ondersteund. Daarnaast is deze shakes ook nog eens laag in suiker en vet, en wordt het gezoet uit natuurlijke bronnen. Dit is een stuk beter dan kunstmatige zoetstoffen die in veel andere shakes verwerkt zitten.

Door de combinatie van deze verschillende soorten whey, kun je met de Special Series een shake produceren die je meer resultaat per shake geeft dan met enige andere whey proteïne. Verkrijgbaar in een variëteit aan smaken zoals vanille, fruit en de heerlijk Belgische Chocolade smaak is de Special Series de absolute crème de la crème onder de eiwitshakes!

De Special Series van Body & Fit is een optimalisatie van whey proteïne en biedt een nieuwe standaard aan in eiwitshakes. Probeer vandaag nog de nieuwse innovatie van Body & Fit; Whey Perfection Special Series!

Meer info over Whey Perfection – Special Series

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer