Home Voeding Probeer De Krachtige BCAA’s Van BSN: Amino X!
Probeer De Krachtige BCAA's Van BSN: Amino X!

Probeer De Krachtige BCAA’s Van BSN: Amino X!

van admin-rxfit

Amino X van BSN is een krachtig BCAA supplement dat de ideale verhouding en hoeveelheid opneembare BCAA’s bevat. Zijn formule bestaat uit 10 gram Micro aminozuren per dosis, waaronder 8 gram BCAAs. Deze unieke mix voorkomt het verzwakken van spieren, wat nodig is voor het aankweken van spierkracht en volume.

Het voordeel van Amino X is dat het helemaal vegan friendly is en dus voor iedereen geschikt die hun voeding zonder dierlijke bestanddelen wil. Daarnaast biedt het fantastisch resultaat binnen een korte tijd – voel snel effect met dit voedingssupplement.

De geïnfuseerde smaak van een Amino X shake is voortreffelijk. Je kunt gemakkelijk de wekelijkse dosis combineren met een lekkere shake of andere voedingsmiddelen voor een verrassende nuancering. Je kunt ook het supplement mixen met je favoriete frisdrank of fruitsap en op die manier een glas verse, gezonde Amino X krijgen.

Sluit je aan bij de groeiende groep van sporters die BCAA’s gebruiken om hun spierkracht, volume en prestaties te verbeteren. Het is een uitstekende uitgave die de investering meer dan waard is, dus wat wacht je nog?

Begin vandaag nog met Amino X van BSN! Voel meer energie, kracht en focus en bereik beter resultaat.

Meer info over Amino X

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer