Home Voeding Proef de Nieuwe Lekkere AminoPro Smaken. 0 Koolhydraten & 0 Suikers!
Proef de Nieuwe Lekkere AminoPro Smaken. 0 Koolhydraten & 0 Suikers!

Proef de Nieuwe Lekkere AminoPro Smaken. 0 Koolhydraten & 0 Suikers!

van admin-rxfit

AminoPro van Body & Fit is dé ideale, suikervrije lifestyle drink voor een boost of bij sport en fitness. AminoPro bevat BCAA’s, vitamines, biotine en 0 koolhydraten en 0 suikers. Hierdoor is is het ideaal als aanvulling op een gezonde en bewuste levensstijl.

AminoPro bevat vitamine C dat helpt energie uit voedsel te halen en je natuurlijke energie binnen het lichaam te activeren. De vitamine B5 draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters. Daarnaast wordt er ook vitamine B6 toegevoegd, welke bijdraagt aan een goede energievoorziening in de spieren. AminoPro bevat ook biotine dat bijdraagt aan het behoud van normaal haar, huid en slijmvliezen. Tevens bevat het vitamine B12 wat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme.

Met AminoPro kun je energy-, weight management en sportsdrinks, met of zonder vleugels bomvol suikers, vervangen. Door suikervrij te kiezen heb je de perfecte drink die past bij je healthy lifestyle en belangrijke vitamines, bouwstoffen en andere voedingsstoffen bevat.

Kortom, AminoPro is de perfecte feestganger met 0 koolhydraten, 0 suikers én alle belangrijke vitamines erin. Bestel je suikervrije AminoPro exclusief bij Body & Fit voor een lekkere boost, vitamines, biotine en veel meer! Kies voor AminoPro als je op zoek bent naar een beverage die geschikt is voor een bewuste en gezonde levensstijl.

Meer info over AminoPro Drink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer