Home Voeding Proef de Passie, Smaak & Beleving van Monster Energy – Nu bij Body & Fit!
Proef de Passie, Smaak & Beleving van Monster Energy - Nu bij Body & Fit!

Proef de Passie, Smaak & Beleving van Monster Energy – Nu bij Body & Fit!

van admin-rxfit

Het Amerikaanse Monster Energy is nu beschikbaar bij Body & Fit Nederland! Met slechts één blik van 500 ml heb je al genoeg energie om je lange dag mee door te komen of je trainingen een zetje te geven. Er zijn zes heerlijke smaken verkrijgbaar met geen calorieën en geen suikers, maar wel vitamines B3, B5, B6, B12 en 160mg cafeïne.

Met Monster Energy Ultra krijg je al je dagelijkse energie en je wordt verzekerd van een heerlijke smaakbelevenis. De drank wordt koud geserveerd in een handzame, Ready-to-drink fles met een strakke, energieke vormgeving. Het heeft een verfrissend, licht zoete smaak.

Body & Fit biedt de drank aan in gebundelde dozen van twaalf flesjes van 500ml, ideaal voor thuis of on the go. Geniet bijvoorbeeld van een energieke Monster Ultra op een avondfeest of in het park, om je activiteiten of trainingen een extra boost te geven. Ze zijn verkrijgbaar voor een prijs van EUR 1.70 per flesje.

Geniet van Monster Energy Ultra in zes heerlijke smaken en een energieke vormgeving. Verkrijgbaar bij Body & Fit voor EUR 1.70, bestel vóór 22.00 uur en het wordt morgen al bij je thuis bezorgd. Laat je inspireren door de passie, smaak en energie die dit product met zich meebrengt.

Meer info over Monster Energy Ultra

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer