Home Voeding Protein Punch: Grenade, de No. 1 low carb eiwitreep uit de UK!
Protein Punch: Grenade, de No. 1 low carb eiwitreep uit de UK!

Protein Punch: Grenade, de No. 1 low carb eiwitreep uit de UK!

van admin-rxfit

.

Grenade Protein Bar, de nummer 1 eiwitreep uit het Verenigd Koninkrijk is hier! Zijn ongeëvenaarde smaak en textuur zullen je aangenaam verrassen. Deze chocolade omhulde bars bevatten maar liefst 20 gram proteïne en minder dan 2 gram suiker per portie. Met 12 sensationele smaken kan je altijd een favoriet vinden.

Grenade Protein Bar biedt jou een guilt-free snack die ideaal is voor een actieve levenstijl. Dankzij de verschillende smaken en de lage calorieën – tussen de 214 en 242 per reep, zijn deze bars ook geschikt voor jouw fitness, afslank of eiwitdieet.

De Carb Killa Protein Bar is een heerlijke eiwitreep met een crunchy crispies, met een maximum van 23.2 gram eiwitten and 1.4 gram suiker per reep. Deze bars zijn perfect voor voorafgaand aan je training, op weg of als late night snack, waardoor jouw energieniveau kan worden opgevuld.

Grenade Protein Bars zijn functioneel, veilig en verantwoord. De bars zijn namelijk GMO-vrij, getest door Sports Banned, en bevatten hoge niveaus aan eiwitten, weinig suiker en vezels. Dit gemaakt de Protein Bars ideaal voor iedereen die gezond en fit wilt blijven.

Grenade Protein Bar heeft bewezen dat het een marktleider is in eiwitten in het Verenigd Koninkrijk. Deze ongeëvenaarde guilt-free snack zorgt ervoor dat energieniveaus blijven en ook dat jouw prestaties worden verbeetert. Bestel deze Gemanete Protein Bars en ervaar zelf de smaakbeleving.

Meer info over Grenade Carb Killa Protein Bars

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer