Home Voeding Revolutionaire Smart Bars Crunchy: 15 gram eiwit & 0 toegevoegde suikers!
Revolutionaire Smart Bars Crunchy: 15 gram eiwit & 0 toegevoegde suikers!

Revolutionaire Smart Bars Crunchy: 15 gram eiwit & 0 toegevoegde suikers!

van admin-rxfit

Ben je op zoek naar een heerlijke traktatie, die bijdraagt aan je voeding doelen? Dan is de Smart Bar Crunchy echt iets voor jou. Deze crunchy eiwitrepen van Body&Fit zijn er in 6 smaken en bevatten 15-18 gram hoogwaardig eiwit per reep. Perfect passend in een low carb of eiwitrijk dieet.

Een Smart Bar Crunchy bevat slechts 164 kcal, 0 toegevoegde suikers en maar liefst 15 gram hoogwaardige eiwitten. Daarnaast bevat elke reep een crunchy laagje eiwitcrispies en een eiwitrijke crème omhuld met suikervrije chocolade. Naast dat deze reep erg smakelijk is, is de texture intense, krokant en voedzaam.

Naast dat de Smart Bar Crunchy een uitstekende traktatie is, draagt het ook bij aan je voedingsdoelen. Eiwitten spelen een belangrijke rol in spiervorming. Bij training en na het sporten is het belangrijk om je spieren te voeden met hoogwaardige eiwitten. Zo worden je spieren sterker en herstellen ze sneller.

De Smart Bar Crunchy is, wanneer je op weg bent en je de hele dag door eiwitten binnen wilt krijgen, perfect. Maak kennis met deze heerlijke traktatie, probeer alle heerlijk smaken en ervaar jouw dagelijkse geluksmomentjes. So crunchy, so delicious!

Meer info over Smart Bar Crunchy

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer