Home Voeding Smart Chips: Low Calorie, Low Carb, High Protein! Crunchy, Natuurlijk & Lekker!
Smart Chips: Low Calorie, Low Carb, High Protein! Crunchy, Natuurlijk & Lekker!

Smart Chips: Low Calorie, Low Carb, High Protein! Crunchy, Natuurlijk & Lekker!

van admin-rxfit

???

Smart Chips is smart in elk opzicht! Met onze innovatieve Smart Chips maken wij ‘chips eten’ voorgoed anders. Smart Chips bevat minder calorieën, veel minder vet, hoogwaardige eiwitten en vezels. In 7 onwerkelijk lekkere smaken en met de mogelijkheid om koolhydraatarm te eten.

Gezond eten wordt vaak geassocieerd met saai en ongezellig eten. En dat is precies waar wij mee willen breken. Iedereen, van jong tot oud, houdt van naar een snack. En als dat een verantwoorde snack is, waarom dan niet? Smart Chips maakt van het snacken een feestje. Puur natuur, calorievrij bereidt door hete lucht in slechts 94 kcal per zak.

Net als de grote supermarkt aanbieders vult ook Smart Chips de schappen, maar dan anders. Eerlijke ingrediënten en heerlijke smaakcombinaties maken dat Smart Chips voor iedereen een lekker en gezond alternatief is. Low carb, low cal, high protein. Dat zijn eigenschappen die we vaak niet in een pakje chips verwachten.

Met Smart Chips eten we niet alleen verantwoord, het is met de heerlijke smaken ook nog eens een feestje. Wanneer je thuis of op het werk bent en trek heb, pak dan een pakje chips! Maar dan net even anders. Met Smart Chips geniet je zonder schuldgevoel. Net omdat onze chips high protein is, is het ook voor sporters een goede snack.

Met Smart Chips maken wij bewust chips eten weer een feestje voor iedereen. Smart Chips laat zien dat gezondheid en lekker eten echt samen kunnen gaan. Onze chips zijn van heerlijke, gezonde ingrediënten gemaakt zonder conserveermiddel, geur- of smaakstoffen en klaar voor consumptie in slechts 7 heerlijke smaken. Wil je genieten van een lekker tussendoortje met weinig calorieën, waarmee je tegelijk af kan vallen? Dan ben je bij Smart Chips aan het juiste adres!

Meer info over Smart Chips

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer