Home Gear Stel je prestatieniveau bij met deze nieuwe damesleggings!
Word Raceleider met de Nieuwe Women's Racerback!

Stel je prestatieniveau bij met deze nieuwe damesleggings!

van admin-rxfit

Voel je krachtig met de nieuwe damesleggings van Body&Fit: Women’s Performance Leggings. Deze leggings zijn van een lichte en toch sterke stof gemaakt: de perfecte tweede huid. Het materiaal is extreem ademend, waardoor je altijd koel en droog blijft tijdens je workouts. Verder is er een geurcontrole toegepast om je te beschermen tegen ongewenste geurtjes die ontstaan tijdens lichamelijke inspanning.

Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren en een hoge tailleband die je taille benadrukt. Bovendien zit er een verborgen zakje in de tailleband, waar je je telefoon of andere waardevolle spullen – veilig – in kunt bewaren. Dit alles met de samenstelling van 73% nylon en 27% elastaan.

Sta steel en voel je krachtig met de nieuwe Women’s Performance Leggings van Body&Fit. Deze leggings geven je de steun en flexibiliteit die je zoekt om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Draag dit ultieme workout kledingstuk en je kunt de wereld laten zien wat je kunt!

De kwaliteit van Body&Fit geeft je de zekerheid dat je kunt trainen in stijl en met vertrouwen. De Women’s Performance Leggings zijn nu verkrijgbaar. Ga voor kwaliteit, kies voor prestaties!

Meer info over Perfection comfort Legging

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer