Home Voeding Train nu harder met Men’s Tech T-Shirt: 4-Way Stretch & Reflecterende Prints
Train nu harder met Men's Tech T-Shirt: 4-Way Stretch & Reflecterende Prints

Train nu harder met Men’s Tech T-Shirt: 4-Way Stretch & Reflecterende Prints

van admin-rxfit

Train nu nog harder met het Body&Fit Men’s Tech Long Sleeve T-Shirt.

Vergeet al die oude trainingsshirt waar je je oncomfortabel in voelde en zweet had dat je helemaal doorweekte! Dit Body&Fit Men’s T-Shirt met lange mouwen biedt de beste performance om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Gemaakt van een mix van katoen, polyester en elastaan, dit men’s performance T-shirt trekt vocht en vochtigheid af van je lichaam en houd jou koel en fris terwijl je traint. Ook het 4-way stretchmateriaal draagt bij aan het comfort en de mobiliteit, zodat je de grootste bewegingen kunt maken zonder je beperkt of oncomfortabel te voelen.

Naast zijn unieke comfort, biedt het Body&Fit Men’s Long Sleeve T-shirt ook nuttige functies voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Zo heeft het een halsstructuur met kwartier rits en een verborgen ritszak voor het gemakkelijk opbergen van al jouw persoonlijke spullen tijdens het trainen.

Behalve dat het men’s T-shirt een unieke verzameling features heeft die elke training verbeteren, heeft het ook reflecterende printdetails die ervoor zorgen dat je goed zichtbaar bent, ook als je ’s nachts gaat trainen.

Beschikbaar in 4 stijlvolle kleuren en 5 maten, zal het Body&Fit Men’s Tech Long Sleeve T- Shirt nooit te ver gaan om je training te verbeteren. Of je nu sport, wandelt of andere sporten doet, deze T-shirt zal je stijl en performance verhogen.

Meer info over Hero motion T-shirt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer