Home Gear Transfromeer je prestaties met de Women’s Performance Leggings!
Word Raceleider met de Nieuwe Women's Racerback!

Transfromeer je prestaties met de Women’s Performance Leggings!

van admin-rxfit

Oefenen met stijl met de Women’s Performance Leggings van Body&Fit. Deze elegante leggings zijn gemaakt van een technisch weefsel dat als tweede huid aanvoelt, vochtafvoerend en sneldrogend is voor comfort. Tijdens het trainen worden lichaamsgeuren geremd door de geurcontrole.

Alle comfort wordt gecombineerd met een verfijnd design. De Women’s Performance Leggings zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De hoge tailleband geeft je taille een mooie vorm en creĆ«ert ook een verborgen zak waar je spullen in kunt opbergen.

Body&Fit is trots op de verstrekte professionaliteit. Elke legging is gemaakt van hoogwaardige tweede huid van 73% nylon en 27% elastaan. Deze unieke combinatie resulteert in een stijlvolle en robuuste constructie.

De Women’s Performance Leggings van Body&Fit bieden stijl en elegantie, gecombineerd met robuustheid en comfort. Perfect voor alle sportactiviteiten waarbij je stijl en verfijning wilt uitstralen. Verhoog je prestaties vandaag nog met de Women’s Performance Leggings van Body&Fit.

Meer info over Perfection comfort Legging

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer