Home Voeding Ultra Populaire Muscle Protect – Uw Bodybuilder Voordeel!
Ultra Populaire Muscle Protect - Uw Bodybuilder Voordeel!

Ultra Populaire Muscle Protect – Uw Bodybuilder Voordeel!

van admin-rxfit

Body & Fit Sportsnutrition biedt een innovatieve en populaire formule aan voor bodybuilders en andere sporters. De spierbundel die door het gebruik van deze formule wordt beschermd behoort tot de hoogste kwaliteit in de fitnesswereld. Muscle Protect biedt je een gezonde en goedkope manier om je spieren te beschermen voor, tijdens en na je training.

Als je voor Muscle Protect van Body & Fit Sportsnutrition kiest, ben je verzekerd van een ideale verhouding BCAA’s, leucine, glutamine, l-citrulline, beta alanine, HICA, HMB en electrolyten. De samenstelling van deze aminozuren is zo gecreëerd dat deze optimaal de spierbundel beschermen en zo dragen aan gezonde spiergroei.

BCAA’s, een afkorting voor branched-chain amino acids, behoren tot de belangrijkste aminozuren die je spierbundel moeten beschermen en ontwikkelen. Glutamine is ook een essentieel aminozuur dat een grote aanvullende rol speelt bij de opbouw en ontwikkeling van de spierbundel. L-citrulline en beta alanine zijn beide aminozuren die essentieel zijn in het proces van spieropbouw en die de hersteltijd na de training versnellen. HICA en HMB worden gevormd door het aminozuur leucine en dragen actief bij aan het beschermen en ontwikkelen van de spierbundel. De electrolyten voegen hieraan nog eens een voedingswaarde toe, waardoor je longen, vochtbalans en spiervolume optimaal blijft. Vitamins B6 maakt de formule compleet waardoor de energievoorziening in de spieren overeenkomt met de voorschriften.

Kortom, Muscle Protect van Body & Fit Sportsnutrition is een innovatieve en veel geïnspireerde formule die een perfecte verhouding heeft van essentiële aminozuren, waardoor je spierbundel optimaal wordt beschermd voor, tijdens en na je training. Dit product is gezond, voordelig en goed voor diegenen die op dieet zijn. Met maar liefst 38 servings per verpakking biedt deze formule de meest ideale oplossing voor iedere serieuze kracht- en duursporter.

Meer info over Muscle Protect

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer