Home Voeding Vegan Perfection Special Series: Waanzinnig lekker, 22 gram eiwit & gezoet met stevia!
: Vegan Perfection Special Series: Waanzinnig lekker, 22 gram eiwit & gezoet met stevia!

Vegan Perfection Special Series: Waanzinnig lekker, 22 gram eiwit & gezoet met stevia!

van Robert van Dijk

Vegan is hot – en dat is vooral te danken aan de recente lancering van de Vegan Perfection Special Series van Body & Fit. Met maar liefst 22 gram plantaardig eiwit per shake biedt deze shake een echt eiwitboost. Eiwitten spelen namelijk een belangrijke rol bij het groeien en herstellen van spierweefsel. Daarnaast bevat de Vegan Perfection ook natuurlijke ingrediënten voor smaak en zoetheid, zoals vanillepoeder, gevriesdroogde koffie en magere cacaopoeder. Niet alleen smaakt het heerlijk, maar deze ingrediënten maken de shake helemaal plantaardig. Hartstikke gezond dus!

Om de shake zoet te maken wordt steviabloesem gebruikt. Dit is een natuurlijke zoetstof afkomstig uit de bladeren van de steviplant. Steviabloemen zorgen niet alleen voor pure zoetheid, maar zijn ook kaliumarm en hebben een lage GI-waarde. Wat wil je nog meer? De shake bevat ook 119 calorieën per shake en is suikerarm en vrij van kunstmatige aroma’s en zoetstoffen.

Wil je aan je voedingspatroon werken met plant-based eiwitten in plaats van dierlijke eiwitten? Probeer dan zeker de speciale Vegan Perfection Series van Body & Fit. Met de heerlijke smaak en de unieke voordelen is deze shake de perfecte keuze. Dus, waar wacht je nog op? Probeer de Vegan Perfection Series nu en ervaar het verschil!
Meer info over Vegan Perfection – Special Series

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer