Home Voeding Verhoog je prestaties en bouw spieren met C4 Original Pre-Workout!
Verhoog je prestaties en bouw spieren met C4 Original Pre-Workout!

Verhoog je prestaties en bouw spieren met C4 Original Pre-Workout!

van admin-rxfit

C4 Original Pre-workout is een krachtig supplement dat wordt gebruikt om de prestaties in de fitnessruimte te verbeteren! Dit pre-workoutsupplement bevat NO3, wat betekent dat je meer energie en sterkte hebt.

Creatine is ook beschikbaar in C4 Original Pre-workout. Creatine verhoogt je fysieke prestaties, bijna onmiddellijk! Je krijgt meer spierkracht tijdens de training, waardoor je meer kunt halen uit elke oefening.

Beta-alanine draagt ook bij aan je prestaties in de sportschool. Het is een lichaamseigen aminozuur dat ervoor zorgt dat je spieren meer carnosine hebben, waardoor je meer energie en spierkracht hebt.

Vitamine B12 is ook aanwezig in de formule. Dit vitamine helpt je je natuurlijke energie te activeren, draagt bij aan het gezond houden van het geheugen en draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen.

De andere ingrediënten in C4 Original Pre-workout zijn onder meer arginine-AKG, N-Acetyl Tyrosine en cafeïne. Deze ingrediënten geven je net iets extra kracht op de momenten dat je dat nodig hebt.

Chelaat Calcium Magnesium is een ander hoogwaardig voedingssupplement dat 500 mg calcium en 250 mg magnesium per caplet levert. Deze mineralen hebben beiden veel voordelen voor het lichaam, waaronder het op peil houden van het energieniveau, het versterken van de botten en het leveren van een aantal essentiële vitamines.

Al deze ingrediënten bij elkaar maken C4 Original Pre-workout tot de perfecte pre-workout voor iedereen die op zoek is naar een krachtig supplement voor een geweldige training. Van energie tot sterkte, je kunt er allemaal van genieten. Het is goed mixbaar en heeft een heerlijke smaak. Durf jij de uitdaging aan en pak je je doelen met C4 Original Pre-workout?

Meer info over C4 Original Pre-workout

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer