Home Training Versterk Kracht en Flexibiliteit met de Nieuwe Exercise Pull Set

Versterk Kracht en Flexibiliteit met de Nieuwe Exercise Pull Set

van admin-rxfit

Ongeacht hoe fit je bent, de exercise pull set van Body&Fit helpt om kracht en flexibiliteit te ontwikkelen. De set bestaat uit drie verschillende gewichtsbanden die je geleidelijk kunt opbouwen. De lichte banden helpen om je mobiliteit te verbeteren en te revalideren van blessures, de medium geschikt voor oefeningen zoals pull-ups en dips en de zwaarste voor powerlifting of gewichtheffen.

Deze banden zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens compact vormgegeven, waardoor het makkelijk is om ze mee te nemen naar bijvoorbeeld de sportschool of tijdens een weekendje weg. Zo is het altijd mogelijk om je trainingsschema te blijven volgen waar je ook bent.

De set bestaat uit drie verschillende banden die je geleidelijk kunt opbouwen. De bands wegen 45 kg, 55 kg en 65 kg. De banden zijn extreem geleverd voor gemakkelijke opslag als je klaar bent met trainen. Ze kunnen zo plat mogelijk worden gevouwen zodat ze meer ruimte besparen dan andere fitnessbanden.

Kortom, met de exercise pull set van Body&Fit blijf je fit, gezond en vitaal. Je kunt elke dag je lichaam uitdagingen aanbieden en zelfs de meest avontuurlijke workouts doen met de drie banden uit de set. Ga je vandaag nog de uitdaging aan? Bij Body&Fit krijg je een uitstekende kwaliteit en waar voor je geld.

Meer info over Exercice Pull Set

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer