Home Voeding Via Body & Fit Nibs van Pure Cacao Genieten!
Via Body & Fit Nibs van Pure Cacao Genieten!

Via Body & Fit Nibs van Pure Cacao Genieten!

van admin-rxfit

Cacao nibs zijn een echte verborgen parel onder de snacks die supergezond en lekker tegelijkertijd zijn. Deze kleine stukjes cacao, oftewel Cacao Nibs, zijn niet alleen mondvullend lekker, maar ook een heerlijke toevoeging aan je voedingspatroon. Niet alleen om van te smullen als snack tussendoor, maar ook om heerlijke ingrediënten te voegen aan je shakes, yoghurt, kwark of bakrecepten voor thuis.

Cacao Nibs verschillen van andere chocoladeproducten in dat ze rijk zijn aan voedingsstoffen zoals eiwitten, vezels, voedingsvezels, calcium, vitamine B1 en kalium. Daarnaast zijn ze rijk aan antioxidanten die helpt om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals vrije radicalen. Bovendien bevatten ze geen suiker, dus je kunt het regelmatig tussendoor eten zonder schuldgevoel.

De Cacao Nibs van Body & Fit zijn heerlijk, omdat kids deze heerlijke snack gemakkelijk kunnen eten en genieten van de voordelen die Cacao Nibs bieden. U kunt zich zelfs afvragen of het wel een snack is!

Met Body & Fit kunt u van deze cacaonibs genieten. Zij bieden het grootste assortiment van Cacao Nibs, snelle service en gratis verzending vanaf €35. Uw hele gezin kan hun dag beginnen met deze heerlijke, gezonde snack, terwijl ze ondertussen de voordelen willen genieten die dat heeft. Laat je gezin genieten van deze heerlijkheid en versier je shakes of yoghurt nog meer met een handje Cacao Nibs.

Meer info over Pure Cacao Nibs

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer