Home Voeding Vind Je Perfecte Sportbeha met Onzichtbare Ondersteuning Bij Body&Fit!
Vind Je Perfecte Sportbeha met Onzichtbare Ondersteuning Bij Body&Fit!

Vind Je Perfecte Sportbeha met Onzichtbare Ondersteuning Bij Body&Fit!

van admin-rxfit

Als je hard aan het trainen bent, wil je dat je wordt ondersteund door het juiste kledingstuk, zonder dat je er iets van merkt. PowerWear Women’s Performance Bra biedt je precies dat – de dunnere maar sterkere stof voelt als een tweede huid! De beha heeft een resultaatgerichte pasvorm, waardoor je het comfort hebt dat je nodig hebt tijdens je training.

De sneldrogende en ademende stof is een echte must voor elke woman in motion – de stof helpt je koel te blijven en gaat overmatig zweten tegen. Daarnaast helpt het jouw geur tot een minimum te beperken.

De Women’s Performance Bra heeft een racerback-ontwerp, wat rust op je schouders en biedt je zo optimale bewegingsvrijheid. De brede schouderbanden zorgen voor medium support en stabiele pasvorm. Deze beha is beschikbaar in vijf maten: extra small, small, medium, large en extra large en in drie kleuren: zwart/geel, paars/zwart en geel/zwart.

Kies voor de Women’s Performance Bra van Body&Fit voor ondersteuning van al jouw workouts. De stof waaruit deze beha bestaat is ademend, zorgt voor optimaal draagcomfort en neutraliseert geur. Start met trainen met PowerWear voor duurzaam resultaat.

Meer info over Perfection support Bra

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer