Home Voeding Wil jij verrukkelijke Kombucha bij je verantwoorde lifestyle? Eindelijk vegan, biologisch & glutenvrij!
Wil jij verrukkelijke Kombucha bij je verantwoorde lifestyle? Eindelijk vegan, biologisch & glutenvrij!

Wil jij verrukkelijke Kombucha bij je verantwoorde lifestyle? Eindelijk vegan, biologisch & glutenvrij!

van admin-rxfit

Kombucha, de probiotische drank die steeds populairder wordt, is een heerlijk verfrissende drank met voedzame voordelen. Perfect voor mensen die een bewustere lifestyle willen leiden.

Kombucha heeft voedzame voordelen, zoals een algehele verbetering van uw gezondheid. Het bevat actieve voedingsstoffen, antioxidanten en probiotica die uw spijsvertering kunnen ondersteunen en ook helpen bij het voorkomen van voedselvergiftiging. Bovendien bevat het geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen waardoor u gegarandeerd een heerlijke, vers gemaakte drank krijgt.

Kombucha is perfect voor veganisten en mensen met speciale voedingsbehoeften. Het is RAW, biologisch, glutenvrij en vrij van suiker. Captain Kombucha biedt ook een heleboel verschillende smaken, zoals Mango, Blauwe Bes en Citroen Sint-Janskruid. Perfect om je dorst te lessen terwijl je tegelijkertijd gebruikmaakt van al het goeds dat Kombucha biedt.

Heerlijke Kombucha kan nu eenvoudig online bij Body & Fit besteld worden. Daar vind je een uitgebreid assortiment, snelle verzending en geen verzendkosten. Als je op zoek bent naar een aspirant drankje met meer voedingswaarde, hoef je niet verder te zoeken dan Kombucha. Stop met twijfelen en bestel je heerlijke Kombucha van Captain Kombucha vandaag nog bij Body & Fit!

Meer info over Captain Kombucha RTD

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer