Home Voeding Eiwitrepen: je ideale snack buddies
proteinbar

Eiwitrepen: je ideale snack buddies

van admin-rxfit

Om maximaal te kunnen presteren is het van groot belang om je lichaam te voorzien van de juiste voeding zodat je beschikt over voldoende brandstof. Als het even kan, doe je dit op een manier die je lichaam niet alleen geeft wat het nodig heeft, maar die ook nog eens smakelijk is. De beste oplossing? Eiwitrepen.

Eiwitrepen zijn nuttig én smakelijk

Eiwitrepen zitten boordevol eiwitten. Het belang van eiwit voor een sporter zal je bekend zijn: je hebt deze proteïnen nodig voor voldoende spierkracht, uithoudingsvermogen. Bovendien ondersteunen whey eiwitten bij spierherstel en spiergroei.

Er zijn diverse manieren om ervoor te zorgen dat je voldoende eiwit binnenkrijgt. Denk aan eiwitrijk voedsel in je reguliere voeding/dieet, maar denk daarnaast aan supplementen die je kunt nemen. Supplementen kunnen bijzonder smakelijk zijn, zo bewijst een goede eiwitreep. Niet alleen dat: het kan ook makkelijk zijn, want voor een proteïnereep hoef je helemaal niets te prepareren.

Altijd en overal bij je

Naast dat zij voorzien in je proteïnebehoefte zijn eiwitrepen ook erg handig. Ze zijn geschikt als tussendoortje en kunnen dus op elk gewenst moment van de dag gegeten worden. Even wat extra energie nodig voor het sporten? Weer herstellen na een pittige workout? Of gewoon tussendoor trek tegengaan of een slap gevoel voorkomen? Neem een protein bar en combineer het nuttige met het aangename.

Bekijk de protein bars in de shop

17 gram whey eiwit per reep

Wat eiwitrepen onderscheidt van normale repen, is dat zij ontwikkeld zijn met de behoeften van sporters in gedachte. Een goede protein bar, zoals deze van Body & Fit bestaat voor een groot gedeelte uit eiwitten: deze heb je als sporter nodig, maar je vindt ze onvoldoende in de meeste andere tussendoortjes. Elke reep bevat maar liefst 17 gram eiwit en is daarmee een uitstekende aanvulling van je dagelijkse voeding. Bovendien wordt er in kwalitatieve proteïnerepen niet gebruik gemaakt van zomaar wat eiwitten, maar van hoogwaardige whey proteïnen: de zuivere, ideale eiwitten voor spierherstel en spiergroei.

Protein bar is verzadigend

De Protein & Oats Bar van Body & Fit zit naast eiwit ook boordevol met havermout. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, maar ook dat je na het eten van de bar lange tijd een verzadigd gevoel houdt. Even snel een reep tussendoor en je kunt er weer tegenaan.

Deze eiwitrepen zijn leverbaar in vier verschillende smaken (banaan, chocolade, kokos en pindakaas) dus er is altijd een reep te vinden die je lekker vindt. Dankzij hun handzame formaat kun je altijd en overal een paar repen met je meenemen. Met deze proteïnereep heb je niet alleen de garantie dat je voor, tijdens en na het sporten je lichaam voorziet van de juiste stoffen, maar je voorkomt ook dat je – mocht je trek krijgen – grijpt naar minder gezonde alternatieven. Een box van 12 repen kost je 9,90 euro. De speciale mix box met daarin alle varianten kost 14,90 euro. Je kunt ze hier bestellen.

Meer informatie over de protein bars

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer