Home Voeding Gold Standard 100% Isolate: de ultieme eiwitbron


100% Isolatie-Eiwit: Gouden Standaard

Gold Standard 100% Isolate: de ultieme eiwitbron

van admin-rxfit

Bent u op zoek naar een eiwitpoeder om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. GOLD STANDARD 100% ISOLATE is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig eiwitsupplement. Laten we eens nader bekijken waarom het de gouden standaard van eiwitpoeders is.

Wat is GOLD STANDARD 100% ISOLATE?

Het is een van de meest populaire eiwitpoeders op de markt van vandaag. Dit poeder op basis van wei bevat 25g puur wei-isolaat per schep en biedt 24g natuurlijk voorkomend en toegevoegd glutaminezuur (glutamine) per portie. Het bevat ook 5,5 g vertakte keten aminozuren (BCAA’s) om vetvrije spiermassa op te bouwen en de hersteltijd na de training te verbeteren.

Waarom GOLD STANDARD 100% ISOLATE?

Het onderscheidt zich op verschillende manieren van andere eiwitsupplementen. Ten eerste helpt de formulering u uw fitnessdoelen sneller te bereiken dan andere producten op de markt, omdat het voeding van topkwaliteit biedt die helpt snel en efficiƫnt spieren op te bouwen. Ten tweede is dit product getest door externe organisaties om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strenge normen voor werkzaamheid, zuiverheid en veiligheid. Ten slotte is dit product vrij van vulstoffen zoals suiker of kunstmatige kleurstoffen, zodat u er zeker van kunt zijn dat elke lepel alleen maar voeding van hoge kwaliteit bevat.

Hoe smaakt het?

GOLD STANDARD 100% ISOLATE is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken – chocolade, vanille, aardbei en cookies & cream – die allemaal zacht en romig zijn zonder de krijtachtige nasmaak die veel andere eiwitpoeders op de markt hebben. Plus, als u op zoek bent naar een verwennerij zonder uw dieet doelen op te offeren, meng wat met water of melk om een smakelijke shake te maken die u een voldaan gevoel geeft zonder uw vooruitgang naar het opbouwen van spiermassa of het verliezen van gewicht in gevaar te brengen!

Conclusie:

Als het gaat om het kiezen van een eiwitsupplement om uw fitnessdoelen snel en veilig te helpen bereiken, is er echt geen betere keuze! Niet alleen biedt dit weipoeder topvoeding, maar het is ook verkrijgbaar in vier heerlijke smaken, zodat je zonder schuldgevoel van elke slok kunt genieten! Dus als je klaar bent om je trainingen naar een hoger niveau te tillen zonder in te boeten aan smaak of kwaliteitsvoeding, probeer dan vandaag nog GOLD STANDARD 100% ISOLATE! Je zult er geen spijt van krijgen!

Meer info over Gold Standard 100% Isolate

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer