Home Voeding Maximize Jouw Workout Met C4 Original Pre-workout!
Maximize Jouw Workout Met C4 Original Pre-workout!

Maximize Jouw Workout Met C4 Original Pre-workout!

van admin-rxfit

name.

C4 Original Pre-workout is een krachtig supplement voor een geweldige training met optimale prestaties. De formule is samengesteld uit diverse ingrediënten, waaronder no3, chelaatcalciummagensium, creatine, beta-alanine, arginine, cafeïne, vitamine B12 en N-acetyl tyrosine.

No3, ook wel nitraten genoemd, zorgen voor een verbeterde bloedtoevoer naar de spieren. Hierdoor verbeteren de prestaties in de sportschool en is de hersteltijd korter. Chelaat Calcium Magnesium is een hoogwaardig supplement dat 500 mg calcium en 250 mg magnesium per caplet levert. Dit helpt bij het bouwen van sterke spieren en het versterken van het skelet.

Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende korte, hoogintensieve oefeningen. Het stimuleert de spiergroei bij explosieve krachtinspanningen en ondersteunt de anaerobe energievoorziening. Beta-alanine is een semi-essentieel aminozuur dat geneesmiddelen vergemakkelijkt die betrekking hebben op de omzetting van koolhydraten, vet en proteïne in energie. Het verbetert de glycolyse (energie) processen en is daarom geschikt voor krachttraining.

Arginine AKG is een semi-essentieel aminozuur waarvan wordt gedacht dat het spierkracht in verband brengt met een betere uithoudingsvermogen. Cafeïne geeft je net dat beetje extra’s wat je nodig hebt voor fysieke prestaties. Vitamine B12 draagt bij aan een normale vorming van rode bloedcellen, activeert je natuurlijke energievoorziening en draagt bij aan het geheugen. Tenslotte zorgt N-acetyl Tyrosine ervoor dat je lichaam effectief energie aanmaakt.

C4 Original Pre-workout is dus een uitgebalanceerd supplement dat kan worden gebruikt bij elke training. De ingrediënten helpen bij het bereiken van optimale prestaties, krachtontwikkeling en energieproductie. Of je nu gaat bodybuilden, krachttraining doet of kanovaren, met C4 Original Pre-workout zal je zeker resultaat zien!

Meer info over C4 Original Pre-workout

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer