Home Voeding Multi vitamines: je onmisbare dagelijkse basis
vitamines

Multi vitamines: je onmisbare dagelijkse basis

van admin-rxfit

Men zegt wel eens: het menselijk lichaam is als een machine. Dat klopt. Net als een machine moet het lichaam goed onderhouden worden om optimaal te blijven werken. Je kunt nog zo veel ‘sleutelen’ aan deze machine: als de basis niet goed is, behaal je nooit het optimale rendement. Een lichaam is zo gezond als de input en multi vitamines vormen de basis van deze input. Multi vitamines zijn ontzettend belangrijk en bijzonder eenvoudig te nemen: er is daarom geen excuus om niet dagelijks vitaminen te slikken.

Wat doen multi vitamines?

Je lichaam heeft vitamines nodig. Een groot gedeelte hiervan krijg je binnen middels je dagelijkse voeding. Wie gezond en gevarieerd eet (een basis met veel fruit en groenten) is verzekerd van een stabiele basis. Je kunt echter altijd wel een extraatje gebruiken en dit geldt in het bijzonder voor sporters.

Multi vitamines zijn ontwikkeld om te voorzien in je totale vitaminebehoefte. Dit houdt in dat zij zo zijn samengesteld dat je dagelijkse inname wordt aangevuld tot de aanbevolen hoeveelheden. Van sommige vitamines krijg je van nature meer binnen dan van andere. Daarom zijn de capsules ook zo samengesteld om een optimale balans te krijgen.

Vitamines voor mannen en vrouwen: de verschillen

Het lichaam van een man en een vrouw werkt net even anders en daarom hebben mannen andere vitaminebehoeften dan vrouwen. Daarom zijn écht goede vitaminetabletten niet ‘unisex’, maar zijn er varianten voor de man en de vrouw, zodat deze specifiek kunnen voorzien in de behoeften van de seksen.

De beste vitamines voor mannen

Om te voorzien in de behoefte van mannen, worden voor hen speciale samenstellingen bedacht. Multi Men vitaminen van Body & Fit Shop vormen hiervan een perfect voorbeeld. Ze zijn ontwikkeld voor actieve mannen en dragen bij aan een gezond lichaam én een ondersteuning van de actieve levensstijl. Met de Multi Men vitaminen ben je met één tablet per dag verzekerd van je dagelijkse behoefte. Natuurlijk krijg je alle vitamines binnen die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven, zoals de belangrijke vitamines B, C en D, jou ongetwijfeld bekend.

Daarnaast bieden deze tabletten echter nog specifieke supplementen voor de sporter die je ondersteunen in je kracht en uithoudingsvermogen. Speciale blends van kruiden, enzymen en superfoods zijn aanwezig in hun puurste en makkelijkst op te nemen vorm. Zie deze vitamines als de brandstof van je motor: hoe beter de brandstof, hoe beter de motor in de basis presteert. Een pak van 30 tabletten koop je hier voor 4,90 euro.

Bestel de vitamines voor mannen

De beste vitamines voor vrouwen

Actieve vrouwen zijn gebaat bij vitaminepillen die beschikken over de juiste mix om hun levensstijl te ondersteunen: een gezond lichaam, gezonde huid en voldoende energie om op hoog tempo te blijven leven en presteren. Al die vitaminen zijn aanwezig in Multi Women, een specifiek voor vrouwen samengestelde blend van de belangrijkste vitamines, mineralen en enzymen.

Multi Women houdt rekening met de behoeften van het vrouwenlichaam. Naast alle vitamines van a tot z vind je in deze pilletjes ook essentiële anti-oxidanten, groente-, fruit- en kruidenextracten en superfoods. Slik dagelijks een pilletje om aan je behoefte te komen en verzeker jezelf ervan dat je fit en gezond blijft. Je zult beter presteren en een hogere weerstand kweken. Een pakje met 30 pilletjes is voor 4,90 euro te koop.

Bestel de vitamines voor vrouwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer