Home Voeding Omega 3: ga voor de hoogste kwaliteit
Omega3

Omega 3: ga voor de hoogste kwaliteit

van admin-rxfit

Het is iets dat je de laatste jaren veelvuldig hoort: Omega 3-vetten. Je bent je waarschijnlijk al bewust van het belang en weet wellicht ook al met welke voeding je deze belangrijke vetzuren binnenkrijgt. Desalniettemin bestaan er nog best wel wat vooroordelen over Omega 3 en kent nog niet iedereen de do’s en dont’s. Laat ons je helpen. Bij alles, maar specifiek bij Omega3 geldt: ga voor kwaliteit.

De werking van Omega 3 vetzuren

Voor wie er niet zo mee bekend is, klinkt Omega 3 misschien een beetje als een commercieel iets. En inderdaad: de laatste jaren zijn fabrikanten te pas en te onpas deze vetzuren aan hun producten toe gaan voegen of de aanwezigheid hiervan gaan benadrukken. Dit zegt echter niet altijd iets over de kwaliteit van deze vetzuren, want hoé je ze neemt, is ook belangrijk.

Omega 3-vetzuren behoren tot de gezonde meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren leveren belangrijke gezondheidsvoordelen voor hart- en bloedvaten en helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziektes. Ook hebben zij een cholesterolverlagende werking en kunnen zij helpen bij het tegengaan van artritis en depressie. De hersenstofwisseling en oogfuncties worden eveneens door deze stoffen gestimuleerd. Belangrijke stoffen dus, maar hoe ga je ervoor zorgen dat je voldoende binnenkrijgt?

Lees meer over het gebruik van Omega-3

Waarom deze variant de beste is

Inmiddels is er voor Omega 3 een keurmerk in het leven geroepen. Marinol Omega 3 is de hoogste kwaliteit die je kunt krijgen. Deze zeer zuivere vorm is nog relatief nieuw. De speciaal ontwikkelde Marinol Omega 3 capsules van Body & Fit shop zijn in Nederland de eerste in hun soort met dit keurmerk. Dit houdt in dat je profiteert van de hoogste kwaliteit onverzadigde meervoudige vetzuren, die optimaal door het lichaam worden opgenomen. Er zit geen troep in, maar louter stoffen die jouw lichaam ondersteunen. ALA (één van de drie vetzuren in Omega 3) wordt door het lichaam omgezet in het moeilijker aan te maken EPA en DHA. Marinol Omega 3 garandeert een betere omzetting van deze stoffen en is daarmee dus de optimaal werkende Omega 3 variant.

De hoogste kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Veel essentiële supplementen zijn flink aan de prijs. Omega 3 behoort absoluut tot de essentiële supplementen, maar de prijs zal je in positieve zin verbazen. Per capsule krijg je een gram Omega 3 binnen en daarmee haal je gemakkelijk de minimaal aanbevolen hoeveelheid. In een pak zitten maar liefst 60 capsules en die haal je in huis voor slechts 3,90 euro. Wees slim en bestel direct een goede voorraad.

Kies ook verstandig voor Omega-3

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer