Home Voeding Ontdek Powerbar Powergels: Energie met Koolhydraten & Elektrolyten!
Ontdek Powerbar Powergels: Energie met Koolhydraten & Elektrolyten!

Ontdek Powerbar Powergels: Energie met Koolhydraten & Elektrolyten!

van admin-rxfit

PowerBar PowerGels zijn de ideale energiebron voor atleten die een exacte dosering van koolhydraten en elektrolyten nodig hebben. De gel biedt een snelle, gemakkelijk te verteren energieboost tijdens (intensieve) inspanning en helpt tevens een optimale hydratering te vergemakkelijken.

De gel bevat enkelvoudige en complexe koolhydraten, die in combinatie met elektrolyten zoals natrium, een belangrijk mineraal, de juiste energielevering voor het lichaam bieden. Schokjes en spierkrampen worden hierdoor vermeden. Daarnaast bevatten de smaken Zwarte Bess en Groene Appel van PowerBar PowerGel 50 mg cafeïne per portie voor extra energie.

PowerBar PowerGels zijn bij uitstek geschikt om sportprestaties te verbeteren. De gel begint al binnen 5 minuten na inname de energie te leveren, waardoor het een echte pre-workout topper is en wordt aanbevolen voor races, interval workouts en duurtrainingen. In een handige verpakking van 24 Powergels slaat u PowerBar PowerGels gemakkelijk in voor effectief energierendement tijdens het trainen en wedstrijden.

Meer info over Powerbar PowerGel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer