Home Voeding Versterk je spiermassa en grootte met BCAA 1000 van Optimum Nutrition!
Versterk je spiermassa en grootte met BCAA 1000 van Optimum Nutrition!

Versterk je spiermassa en grootte met BCAA 1000 van Optimum Nutrition!

van admin-rxfit

Vaak is een goed voedingspatroon onvoldoende om alle voedingstoffen te verkrijgen die nodig zijn voor een optimaal sportergezondheidsniveau. Omdat voedingstoffen onmisbaar zijn voor het prestaties verbeteren is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voeding een balans heeft tussn essentiële voedingsstoffen zoals eiwit, vet en koolhydraten. BCAA 1000 van Optimum Nutriton is speciaal ontwikkeld om deze balans te voorzien van eiwit en BCAA’s (Branched-Chain Aminozuren), die essentieel zijn voor sporters en bodybuilders voor het behalen van optimale resultaten.

BCAA’s zijn aminozuren die als eiwitbouwstenen ten grondslag liggen aan verschillende lichaamsprocessen. Ze spelen een belangrijke rol bij de opbouw en het behoud van spiermassa, verbeteren de energie, herstellen de spieren na intensieve training en vergroten de prestaties. Er zijn in totaal negen essentiële aminozuren die niet door ons lichaam gemaakt kunnen worden, maar wél moeten worden opgenomen uit voedsel of supplementen zoals BCAA 1000. Optimum Nutrition BCAA 1000 met zijn unieke formule en doseringen is een uitstekende manier om je lichaam Methyl-leucine, L-isoleucine en L-valine te verstrekken. Bovendien bevatten ze geen aspartaam, suiker of kunstmatige zoetstoffen, waardoor de capsules gemakkelijk te combineren zijn met verschillende voedingssupplementen en schedule.

Optimum Nutrition BCAA 1000 is verkrijgbaar in capsules van 200 of 400 stuks en geeft je een geweldige keuze hoe je je dagelijkse dosis aminozuren wilt innemen. Hoewel je BCAA 1000 op elk moment van de dag kan innemen, is het aan te raden om twee capsules tussen de maaltijden te gebruiken om het positieve effect daarvan te versterken. In tegenstelling tot het drinken van eiwit, dat meer drinken vereist voor de vertering, kan BCAA 1000 direct worden opgenomen in de spieren zodat je bijna direct het positieve effect ervaart.

Bij Body&Fit kun je verschillende topmerken kiezen uit ons assortiment aan kwaliteitssupplementen, waaronder Optimum Nutrition BCAA 1000. Maak vandaag nog gebruik van onze professionele kennis om op een verantwoorde manier je prestatieniveau te verhogen.

Meer info over BCAA 1000

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer