Home Voeding Maximaliseer je spiergroei met creatine
creatine

Maximaliseer je spiergroei met creatine

van admin-rxfit

Een sporter heeft diverse hulpmiddelen tot zijn beschikking, ook wat betreft voeding. Wie de juiste supplementen neemt, kan dieper gaan en meer resultaat boeken. Creatine is een veelgebruikt voedingssupplement, en terecht. Deze lichaamseigen stof ondersteunt je bij het leveren van korte, snelle krachtsinspanningen en is daarmee zeer geschikt voor wie bijvoorbeeld aan crossfit of krachttraining doet. Het is een natuurlijk product dat je spierkracht vergroot, spiergroei stimuleert en bovendien niet duur in de aanschaf is.

Wat creatine precies doet

Veel crossfitters en krachtsporters kennen het probleem: je begint lekker, maar halverwege je set haal je het aantal reps niet meer: het lichaam verslapt en je spierkracht neemt af. Om krachtinspanning te blijven leveren, heeft het lichaam creatine nodig. Deze stof wordt gemaakt in de lever en bestaat uit een combinatie van drie verschillende aminozuren. Kom je de stof tekort, dan zal jouw spierkracht afnemen.

Tijdens sessies met een hoge intensiteit en veel repetities kan jouw lichaam vaak wel wat ondersteuning gebruiken. Creatinerijk voedsel is sowieso aan te raden in het dieet van een fanatieke sporter. Je vindt de stof onder andere in biefstuk en zoute haring. In veel gevallen zal een dieet alleen niet toereikend zijn en kunnen supplementen soelaas bieden. Creatine is te verkrijgen als voedingssupplement. Wie zijn dieet dagelijks aanvult met kwalitatief creatinepoeder, zoals dat van CreaPure, zal een grotere krachtsinspanning kunnen leveren en meer spiermassa opbouwen.

Natuurlijk en veilig

Creatine is een natuurlijk en veilig product. Sportorganisaties onderschrijven de werking van de stof en verbieden deze dan ook niet. Het is geen doping, omdat het een natuurlijk product is dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt en in veel voeding voorkomt. Dit maakt het tot één van de beste en meest natuurlijke supplementen die je kunt nemen. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de sporters het positieve effect van creatine ervaart (bron). Bij aanbevolen gebruik hoef je ook niet bang te zijn voor bijwerkingen. De voordelen van de stof in combinatie met de zeer geringe risico’s maken creatine, samen met whey proteine, tot wellicht wel het beste voedingssupplement voor een intensieve sporter, crossfitter of krachtsporter.

De hoogste kwaliteit

De CreaPure Creatine van AlzChem Trostberg GmbH geldt als toonaangevend. Een betere keuze kun je wat ons betreft niet maken. Niet alleen profiteer je van meer explosieve kracht en een stimulans van spiergroei; je weet met dit product ook zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Het bestaat uit zuivere creatine en elke batch wordt geproduceerd middels een gepatenteerde formule en intensief getest op kwaliteit. Om de prijs hoef je het niet te laten: een pot van 500 gram is hier te koop voor 13,50 euro.

Ja, ik wil ook meer spiergroei realiseren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer