Home Voeding Verbeter je spijsvertering met Swanson Digestive Enzymes!
Verbeter je spijsvertering met Swanson Digestive Enzymes!

Verbeter je spijsvertering met Swanson Digestive Enzymes!

van admin-rxfit

Swanson Digestive Enzymes tabletten zijn ontworpen om het spijsverteringsproces te vergemakkelijken en u te helpen voedingsstoffen uit uw voeding te verkrijgen. Het combineert verschillende enzymen die elk een specifieke levensmiddelgroep afbreken. Het bevat verschillende actieve ingrediënten, zoals amylase, protease, lipase, betaïne HCl, bromelaïne, papaïne en cellulase, evenals ox-gal-extract en diastase.

Deze unieke formule helpt bij een goed verteringsproces, wat bijdraagt aan een betere opname van voedingsstoffen. Dit bevordert niet alleen de spijsvertering, maar het helpt ook de algehele gezondheid van je lichaam te ondersteunen.

Met deze hoogwaardige formule kun je het spijsverteringsproces verbeteren, wat gunstig is voor je gezondheid. In tegenstelling tot dure en synthetische enzymen biedt de Swanson Digestive Enzymes Unieke samenstelling van enzymen je een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met slechts 3 tabletten per dag kun je het lichaam van een breed scala aan voedingsstoffen voorzien.

Swanson Digestive Enzymes tabletten zijn dagelijks makkelijk in te nemen met water bij een maaltijd om het spaarzame spijsverteringsproces te verbeteren. Hun hoogwaardige formule met natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat je de best mogelijke resultaten krijgt. Een maandvoorraad bevat 90 tabletten.

Meer info over Digestive Enzymes

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer