Home Voeding Verbeter massa met Super Mass Gainer Bar
Verbeter Massa Met Super Mass Gainer Bar

Verbeter massa met Super Mass Gainer Bar

van admin-rxfit

Mensen die op zoek zijn naar een goed supplement voor massa-aanbouw kunnen er nu eentje vinden in de Super Mass Gainer Bar. De Super Mass Gainer Bar is een uitstekende optie als je op zoek bent naar een anabole eiwitbar gevuld met heerlijke ingrediënten. Hoogwaardig eiwit, onverzadigde vetzuren en complexe koolhydraten worden gecombineerd om het lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen te bieden, evenals aanvullende energie.

Voorwaarden voor de Super Mass Gainer Bar

De Super Mass Gainer Bar bevat 25 gram whey-eiwit, wat betekent dat je er 24 uur na het eten van de bar nog steedsbeneficatie van hebt. Dit betekent dat je met slechts één bar per dag op maat gesneden voedingsstoffen binnenkrijgt om je lichaam te helpen groeien. Daarnaast bevat de bar lage volumes koolhydraten van hoge kwaliteit, waardoor je de hele dag energie hebt.

Voedingswaarde Super Mass Gainer Bar

De Super Mass Gainer Bar bevat 58 g koolhydraten, wat 25% van de dagelijkse inname is. Ook is er 12 gram vezels die het gevoel van vulling verhogen, waardoor het hongergevoel wordt gestopt. Er zijn ook 20 gram hoogwaardig eiwit in de bar, wat verantwoordelijk is voor de groei en herstel van de spieren. Verder bevat de bar 5 gram onverzadigd vet (poly- en monogezonde vetzuren) waardoor je kunt genieten van meer energie.

Geschikt voor vegetariërs

De Super Mass Gainer Bar is geschikt en veilig voor zowel vegetarische als veganistische eters. Dit komt omdat het gemaakt is met honderd procent plantaardige ingrediënten die de ideale balans tussen macro’s en micro’s hebben. Hierdoor krijgen mensen die veganistisch eten dezelfde optimale stikstofretentie en anabole staat, zonder dierlijke producten te eten.

Grote financiële besparing

De Super Mass Gainer Bar is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een goede eiwitbron, die ook nog eens betaalbaar is. Ten opzichte van andere anabole eiwitbars is de Super Mass Gainer Bar veel goedkoper in vergelijking, waardoor je grote bedragen aan eiwit kan besparen. Bovendien heeft deze bar een geweldige smaak, waardoor mensen het eten met veel plezier.

Conclusie

De Super Mass Gainer Bar is een uitstekende methode voor personen die massa en kracht willen toevegen. Het is een betaalara, smakelijke en gezonde eiwitbron. Het is perfect voor mensen die veganistisch eten of allergisch zijn voor dierlijke producten. Ook de financiële besparing op eiwit maakt dit een uitstekende keuze. Als je op zoek bent naar een krachtig supplement om je massa-aanbouw te verhogen, dan is de Super Mass Gainer Bar de perfecte keuze.

Meer info over Super Mass Gainer Bar

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Accepteer Lees meer